Oferta espectacular del Liverpool a Dembélé

El Liverpool vol gastar un dineral amb Dembélé

Comparteix la notícia
Jürgen Klopp

Jürgen Klopp

El Liverpool vol gastar un dineral amb Dembélé

Ousmane Dembélé va costar 150 milions d’euros i mai ha acabat d’explotar. Josep Maria Bartomeu va ser el responsable de tancar aquest acord amb aquesta quantitat desorbitada i un equip mèdic de la confiança de l’expresident, el responsable de donar el vistiplau a la revisió mèdica necessària i obligatòria abans d’incormporar un jugador a qualsevol equip.

El francès s’ha passat mitja vida lesionat i mai ha exhibit el seu potencial. Ara, el FC Barcelona té dues opcions i ambdues són complicades. El pot renovar i seguir pagant el seu sou i, a canvi, poder aconseguir uns diners d’un traspàs. O bé, el pot deixar escapar de franc i, com a part positiva, oblidar-se del seu salari i alliberar massa salarial.

Aquesta última opció, la de la seva sortida, era la que més probable abans de l’arribada de Xavi Hernàndez. Amb l’arribada de l’entrenador de Terrassa, la situació a canviat. L’exjugador va expressar durant la roda de premsa que vol jugar amb un sistema de joc que passi per extrems molt oberts. Això faria que Dembélé tingués oportunitats d’entrar a l’onze.

A més, el jugador francès ha valorat positivament l’arribada de Xavi i ha elogiat la seva trajectòria com a jugador i com a tècnic. Amb aquests detalls, semblaria que s’hauria de quedar. Tot i això, en les últimes hores ha entrat un altre actor inesperat: el Liverpool.

Jürgen Klopp està disposat a fer la guitza al Barça i a Xavi. Està disposat a oferir-li un sou més elevat del que guanya al FC Barcelona i també una prima de fitxatge de 20 milions d’euros.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings