Presència de listèria a aquests lots de botifarra de la marca Salgot

Alerten de la presència de listeria en diversos lots de botifarra de la marca Salgot

Comparteix la notícia
Listèria

Listèria

Alerten de la presència de listeria en diversos lots de botifarra de la marca Salgot

Catalunya ha posat en coneixement de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) la presència de ‘listeria monocytogenes’ en diversos lots de botifarra negra, negra tradicional i bull de llengua de la marca Salgot. Els lots afectats són el 211804 i 212019 de botifarra negra, el 211804 de botifarra negra tradicional i el 212017 de bull de llengua.

Aquests productes s’han distribuït a Catalunya, Aragó, Illes Balears, Madrid i País Valencià. Amb la informació disponible no hi ha constància de cap cas associat a aquesta alerta. L’AESAN ha recomanat a totes les persones que tinguin aquests productes que no els consumeixin i els retornin al punt de compra.

Els productes afectats tenen data de caducitat entre el 7 i el 23 d’agosts en el cas de la botifarra negra, el 24 d’agost en el cas de la botifarra negra tradicional i el 16 d’agost pel que fa al bull.

En el cas d’haver consumit aquests aliments i presentar simptomatologia compatible amb listeriosis, com vòmits, diarrea o febre; es recomana anar a un centre de salut.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings