El casament del què Letizia va aconseguir escaquejar-se per no trobar-se amb la seva principal enemiga

Letizia és persona non grata dins la família reial grega i no va anar a un casament

Comparteix la notícia
Letizia

Letizia

Letizia és persona non grata dins la família reial grega i no va anar a un casament

Letizia Ortiz fa i desfà com vol. Va amb el seu caràcter. De fet diuen que a Televisión Española només arribar-hi ja es comportava com si fos la mestressa i això que hi havia periodistes amb molta més experiència i proximitat al poder. Sense anar més lluny Alfredo Urdaci, pepero premium, a l’època de José María Aznar. Ella acabava d’arribar i políticament era considerada republicana i d’esquerres. I tot i així es creia qui sap què.

Finalment va trobar una manera més ràpida de grimpar casant-se amb el “soltero de oro” de les Espanyes del moment: el Príncipe Felipe (i ple de noms més) de Borbón y Grecia. Un cop dins la Familia Real va anar-ho dominant tot poc a poc fins al límit de marginar Sofía de Grecia, a qui veia com una rival. L’actual reina va oblidar ràpidament que la reina d’aleshores va ser de les poques que la va ajudar en la seva integració a la família ja que Juan Carlos la va clissar ràpidament i Elena i Cristina de Borbón (a aquesta li ha fet pagar amb escreix) van fer costat al pare.

Malgrat aquest suport no va parar de menysprear-la arribant al límit una Setmana Santa a la Catedral de Palma. Tothom recorda l’incident, especialment Marie Chantall Miller, cosina política de Felip Vi. De les poques que públicament va defensar Sofía de Grecia, molt estimada pels sectors monàrquics del seu país. Una Marie Chantall amb qui Letizia Ortiz no ha hagut de coincidir al casament del nebot de Sofía, Felip de Grècia i Nina Flohr.

Amb l’excusa d’actes oficials s’ha escaquejat. Allà no es trobaria còmode veient com tothom passava d’ella i tenien tot tipus d’atencions vers la seva sogra. On sí està còmode Letizia Ortiz és als actes d’institucions espanyoles, on passa per damunt fins i tot de la filla. Als actes dels Premios Princesa de Asturias es va poder veure. Sofía hi va anar i el tracte va ser lamentable. Ni la va mirar a la cara.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings