Les 3 peticions de Xavi: Amb el retorn d’aquest personatge mític i estimat

Xavi té clares les seves línies de treball

Comparteix la notícia
El Sevilla es pot endur un dels fitxatges que vol Xavi

Xavi Hernàndez

Xavi té clares les seves línies de treball

Després d’una negociació rocambolesca, Xavi ja és l’entrenador del Barça. L’Ad-Sadd ha posat moltes pegues a una sortida que era inevitable. Era el moment de l’arribada (o més aviat retorn) al Barça i no tenia sentit intentar-ho aturar. Els de Qatar no necessiten els diners i podrien haver negociat amb altres aspectes que són més del seu interès com un amistós o recuperar les relacions del país amb el club blaugrana, que es van trencar a l’època Bartomeu.

Però finalment ha estat necessari pagar la clàusula. I aquí és on Xavi Hernàndez s’ha comportat com un senyor pagant part dels 5 milions d’euros que exigia l’Al-Sadd. Xavi ha arribat aquest matí a Barcelona i aquesta setmana ja començaran els entrenaments amb el nou tècnic. De moment, però, haurà de ser sense els internacionals ja que hi ha jornada de seleccions per la classificació del Mundial 2022.

Hi ha molta feina a fer i el nou entrenador ja ha fet diverses peticions. La primera i més urgent és el seu equip tècnic. Serà el mateix que tenia amb l’Al-Sadd, com ahir us avançàvem des d’XCatalunya.cat .

L’apartat de fitxatges també és clau. Hi haurà incorporacions a l’hivern. Es parla d’un total de 3. La idea són cessions amb opció a compra. Ja hi haurà temps de valorar els jugadors que han de venir a l’estiu (tot i que ja hi ha molts noms a la taula de l’entrenador i la directiva) però de cara el mercat d’hivern el preferit de Xavi Hernàndez és Sterling, del Manchester City. Guardiola estaria disposat a deixar-lo marxar ja que no té gaire protagonisme i el seu ex equip és el candidat ideal.

I la darrera de les peticions té a veure amb els serveis mèdics (els serveis metges, que deia Josep Lluís Núñez). Hi ha moltes lesions i alguna cosa s’ha de canviar. Xavi demana una reestructuració i la bona notícia és que ha demanat que torni Ricard Pruna, un personatge mític al club i que després de 25 anys va ser acomiadat de forma lamentable per Josep Maria Bartomeu.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Les 3 peticions de Xavi: Amb el retorn d’aquest personatge mític i estimat

  1. Xavi sa de possar els collons sobre la taule.Tens molta feina.Confiu amb tu.Tantes lesions algo falla.💯💯

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings