El perfil fake de Leonor de Borbón a Twitter que s’ha fet viral

Leonor de Borbón ja ‘té’ perfil a Twitter

Comparteix la notícia
El llibre que rebentaria la monarquia borbònica

Leonor de Borbón ja ‘té’ perfil a Twitter

És molt injust però Leonor Borbón Ortiz serà la futura Reina d’Espanya., ja que una Constitució masclista així ho ha permès. La Infanta Elena és més gran que el Preparao, de manera que hauria d’haver estat ella i no Felipe, l’actual monarca. D’aquesta manera, Jaime de Marichalar hauria estat el consort i Froilán, el futur Rei dels espanyols. En definitiva, no és tan diferent que el seu avi.

La Borboneta gran ha estat educada de manera calculadíssima per la seva mare. Ahir se’n va anar a Gales, on estudiarà en un prestigiós internat que ens costarà 78.000 euros durant dos anys. Està a punt de fer 16 anys i els seus pares no li deixen tenir Twitter, així que ha aparegut un perfil fake, que ha tingut molt d’èxit i s’ha fet viral.

Fa poc que s’ha creat però ja té més de 4.700 seguidors. És evident i no hi ha cap mena de dubte que es tracta d’un compte fals i fet amb l’objectiu de riure i compartir publicacions amb molt d’humor, com per exemple aquesta on apareix la Infanta Elena ballant.

També lamenta que a Gal·les no hi ha bollicaos. La futura Reina d’Espanya no pot menjar els coneguts brioixos industrials farcits de xocolata. Si tant li agraden, segur que el ‘papa’ li fa enviar una caixa plena d’aquests producte, perquè cada dia en pugui menja per berenar.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “El perfil fake de Leonor de Borbón a Twitter que s’ha fet viral

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings