L’espanyolisme “troba” nòvio a Leonor de Borbón

Comparteix la notícia

L’espanyolisme vol emparella Leonor de Borbón

Leonor de Borbón podria tenir parella

Leonor de Borbón podria tenir parella

Comparteix la notícia

L’espanyolisme vol emparella Leonor de Borbón

Leonor de Borbón segueix els camins del seu pare i està estudiant a Gal·les, en un prestigiós internat on s’està convertint en una dona ‘Preaprada’. De moment és una adolescent de 16 anys (en farà 17 a finals de 2022) que ha sortit de la bombolla de Zarzuela i està descobrint la vida juntament amb un grup de joves de diferents nacionalitats i amb les hormones disparades.

Ella està cridada a ser la futura Reina d’Espanya. El quan no el sabem. Potser Felipe VI abdicarà igual que va fer el seu pare o potser no hi haurà traspàs del tro fins que aquest mori. La qüestió està en saber qui serà el seu consort i a la Casa Reial ja hi comença a haver preocupació. La Razón de Paco Marhuenda fa temps especulava sobre què pensava la Borboneta a Gal·les:  “Yo estoy feliz aquí, paseando mis piernas kilométricas por el internado este de Gales, repleto de muchachos cuadraos que hacen deporte todo el tiempo, que sales al jardín y eso es una tableta detrás de otra. Ya me lo había dicho a mí Elisabeth de los Belgas ‘Nena, vete al colegio este que te vas a poner morada a ver tíos'”.

Fa temps es parlava d’un noi de la seva escola de Madrid que “le hacía sonreír”. També es va parlar d’alguns hereus d’altres Cases Reials europees, però res en ferm. Un dels candidats seria un italià molt ben plantat. Es diu Alessandro, també estudia a l’UWC Atlantic College i té la mateixa edat Leonor de Borbón. Un altre candidat es diu Felix, és el fill de Joaquim de Dinamarca. Tenen una edat similar i també consideren que és molt guapo i ben plantat.

Serà la filla de Felipe VI i Letizia Ortiz qui acabi triant i no la premsa espanyola. El dubte és saber quan coneixerem aquesta nova persona. Potser Lecturas, igual que ha fet amb el seu oncle, publica imatges de Leonor de Borbón passejant de la maneta amb algun noi o noia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings