La xarxa esclata per l’espectacle borbònic a l’aeroport amb Leonor marxant a estudiar fora

Leonor s’acomiada dels seus pares i la seva germana a l’Aeroport

Comparteix la notícia
Un ex treballador de Zarzuela continua parlant i diu això de Felipe i Letizia

El rei espanyol Felipe VI

Leonor s’acomiada dels seus pares i la seva germana a l’Aeroport

La Princesa Leonor, la futura hereva de la corona espanyola (si no hi ha cap contratemps), ha marxat a estudiar a Gales. Igual que el seu pare va marxar a Canadà i es va convertir en el ‘Preparao’, ara la seva filla també estarà dos anys internada en un centre que ens costarà 78.000 euros anuals. La polèmica ja es va iniciar quan es va conèixer la notícia. La Televisión Española va retolar: “se va de España, como su abuelo”. I és clar, no va agradar a l’espanyolada.

Avui que ha marxat, ha tornat a aparèixer el debat sobre la idoneïtat d’aquesta decisió. Sembla que s’estigui posant en dubte l’ensenyament espanyol i que les escoles -públiques o privades- del nostre país no són prou per una futura Reina d’Espanya. A més, també són evidents i discriminatòries les diferències amb la germana, petita, Sofia Borbón Ortiz.

L’espectacle ha estat vergonyós. Centenars de periodistes estaven preparats per captar les millors imatges i la família ha jugat a ser la família feliç. Abraçades, petons, emoció, llàgrimes. Una noia de gairebé setze anys marxa lluny però compatibilitzarà els seus estudis amb les seves tasques de Princesa.

No se n’ha anat amb un avió qualsevol, envoltada de ciutadans amb sang vermella. Leonor ha marxat amb un avió privat, sense fer cues a la sala d’espera.

Leonor
Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “La xarxa esclata per l’espectacle borbònic a l’aeroport amb Leonor marxant a estudiar fora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings