[FOTO]: Leo Messi a un supermercat es fa viral

Leo Messi apareix en un supermercat vestit d’incògnit

Comparteix la notícia
Greu delicte contra un company de Leo Messi

Leo Messi

Leo Messi apareix en un supermercat vestit d’incògnit

És el millor jugador del món. Després d’uns dies de dubte sobre si renovaria o no amb el FC Barcelona, la renovació és una realitat i el futbolista argentí tornarà a ser blaugrana molts anys més. Després d’un estiu en què ha guanyat la Copa d’Amèrica davant de Brasil, descansa i està gaudint de les vacances. I ho fa com ho faria qualsevol ciutadà, fent vida normal.

Se l’ha vist en un supermercat i costava detectar que era ell. Entre la mascareta i la gorra se li veia poc la cara. És a un establiment de Florida, als Estats Units. El look de Messi és un look de turista, ja que busca que ningú el reconegui. El reconeixen, però ell demostra la seva amabilitat i es fa fotos amb els fans.

Normalment no permetem cabres a les nostres botigues, però podem fer una excepció”, ha dit amb humor la cadena. Cabra? Molts anglòfils coneixen Messi amb el nom de cabra, goat en anglès, perquè és el joc de paraules amb l’acrònim G.O.A.T: greatest of all time, és a dir, el més gran de tots els temps.

Messi és i serà blaugrana. La premsa espanyola i espanyolista feia befa de la no renovació i desitjava que aquesta no arribés mai. Finalment ha arribat. Els barcelonistes estan contents. Continuaran gaudint de la seva màgia.

Leo Messi en un supermercat
Leo Messi en un supermercat
Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings