El gest lamentable de Leo Messi vers Ansu Fati

Comparteix la notícia

La relació de Leo Messi i Ansu Fati no era bona

Leo Messi podria tornar al Barça

Leo Messi podria tornar al Barça

Comparteix la notícia

La relació de Leo Messi i Ansu Fati no era bona

L’exjugador del FC Barcelona, Leo Messi, era un dels pilars més importants del vestidor. Tothom coneixia el seu entorn més proper: Luis Suárez, Gerard Piqué, Jordi Alba… i també Ansu Fati. L’argentí sabia que era un gran jugador i que un dia brillaria com ell i l’ajudava a fer el pas cap a la professionalitat.

Aquesta bona relació es va trencar el dia en què el futbolista del planter va decidir canviar de representant. Va deixar Rodrigo Messi, germà de Leo i va dipositar la confiança en Jorge Mendes, considerat un dels millors agents del món i que té en cartera als millors jugadors del planeta.

La decisió no agradar a la família Messi i menys al jugador, que va decidir pagar-ho personalment amb ell. A partir d’aleshores, li va retirar la paraula i no es relacionava amb ell. La relació seguia sent cordial però la bona relació en els entrenaments, consells, rialles i complicitat va desaparèixer.

Ansu Fati ha estat molt de temps a l’ombra de Messi. Per la seva joventut però també per la seva lesió. Els propers mesos i anys seran claus per tal de veure l’evolució del jove futbolista. És difícil superar el millor jugador del món i de la història del futbol. Però no impossible.

1 pensamiento sobre “El gest lamentable de Leo Messi vers Ansu Fati

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings