[VÍDEO]: El missatge de Leo Messi a un home de 100 anys que el segueix des de que va debutar

Leo Messi envia un missatge a Hernán, un seguidor de 100 anys

Comparteix la notícia
La jugada del PSG que podria acabar amb Messi fora de l'equip

Antonella Roccuzzo i Leo Messi

Leo Messi envia un missatge a Hernán, un seguidor de 100 anys

És el millor jugador del món. Ho és dins i fora del Camp. Amb el FC Barcelona ho ha guanyat tot i recentment ha guanyat la Copa Amèrica després de derrotar al Brasil. El jugador argentí és estimat per molta gent gràcies a la seva simpatia i la seva proximitat. Un home de cent anys que es diu Hernán és, probablement, el seguidor més gran i també un dels més fidels.

Hernán escriu tots els gols de Messi des que l’estrella va començar a jugar a futbol. Porta escrits més de 700 gols i moltes pàgines de llibreta. Messi ha conegut aquest detall i li ha enviat un missatge espectacular i molt emotiu. Un membre de la família, possiblement un nét, li ha ensenyat les paraules de Messi i el fidel seguidor s’ha emocionat, n s’ho podia creure.

L’Hernán es va fer conegut a Instagram després que el seu nét expliques el què feia. Cada gol de Messi queda registrat a un arxiu únic, escrit a mà. Hi apunta el rival, la data i els gols que ha anotat Messi. Es pot veure una progressió genial de l’astre argentí.

Queda clara l’escola Barça i els valors de la Masia i de Catalunya. Messi està ben ensenyat, és educat, elegant i sap que un gest com aquest pot fer un home de cent anys l’home més feliç del món. L’Hernán sempre recordarà aquest dia. Tota la seva vida.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “[VÍDEO]: El missatge de Leo Messi a un home de 100 anys que el segueix des de que va debutar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings