La foto de Leo Messi els seus fills comentada per Omar Montes: Li diuen de tot

El color de la samarreta de Leo Messi i els seus fills ha estat motiu de “debat” a Twitter

Comparteix la notícia
Un ex del Barça tria aquest jugador del Real Madrid per ser Pilota d'Or

Messi

El color de la samarreta de Leo Messi i els seus fills ha estat motiu de “debat” a Twitter

Leo Messi i la seva dona, Antonela Rocuzzo, són molt actius a les xarxes socials. Constantment podem saber què fan i on són. Les seves fotos i vídeos tenen moltes reaccions perquè se’ls veu al natural i en un ambient més relaxat. Les publicacions de Messi contrasten amb les de Cristiano Ronaldo i família, molt més falses i superficials. Una de les darreres publicacions dels Messi-Rocuzzo ha estat molt comentada per la peculiar vestimenta que lluien tots ells, començant pel futbolista, seguint pels fills i acabant per Antonela Rocuzzo, que s’ha fet un canvi de look que l’afavoreix.

Fins i tot el cantant espanyol Omar Montes hi ha volgut dir la seva comparant fent referència als apunts dels estudiants guixats amb rotuladors fluorescents:

A l’Instagram del futbolista argentí hi ha hagut moltes reaccions. Algunes de curioses: “Sos lo mae un abraso de un amigo Albertoy”.

I altres de divertides: “Me deslumbra la foto!”.

Ara bé, més divertit ha estat veure les reaccions i comentaris a la piulada d’Omar Montes. Li passa com a Kiko Rivera, té molts seguidors però això no sempre és positiu ja que la majoria són haters. Un fet que segons les empreses expertes fa allunyar les marques. Montes ha rebut de valent. Molts consideren que pocs apunts va prendre a la seva etapa escolar, que va ser més aviat curta: “Me lo creo porque subrayar no implica saber leer”.

La vestimenta del cantant espanyol també ha estat motiu de mofa: “te imaginas Omar Mo ntes riéndose de cómo va vestido otra persona? pues claro”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings