L’emotiu missatge de Beth Rodergas als seus fills

Beth Rodergas envia un missatge públic als seus fills Kai i Lia

Comparteix la notícia
Beth

Beth

Beth Rodergas envia un missatge públic als seus fills Kai i Lia

La cantant catalana Beth Rodergas es va fer coneguda arran de la seva participació a Operación Triunfo. Més coneguda com a ‘Beth’ va participar a Eurovisión amb el ‘Dime’ i va aconseguir una posició molt millor que la dels últims anys, concretament, la vuitena. Molt estimada a Catalunya i no tant a Espanya, ha enviat un missatge adreçat als seus fills Kai i Lia, unes paraules que han emocionat els seus seguidors.

Ha viatjat a Cadis, un viatge per encetar l’estiu on la família ha gaudit del sol i de la platja. A les imatges també hi apareix el seu marit, Joan Boix i queda clar que tots quatre s’ho passen d’allò més bé. “I viatjar amb ells… Lia i Kai, com mola ser la vostra mare, seriosament“, explica la cantant de Súria. “Es pot anar a absolutament tots els costats amb vosaltres, i de fet tots els llocs són millors si hi sou“, ha afegit.

Beth està carregant piles perquè recentment ha presentat el seu nou disc, ‘Origen’. Abans d’interpretar les seves cançons davant del seu públic, la cantant catalana ha volgut gaudir amb la seva família. Té uns fills excel·lents però aquests també tenen una mare excel·lent. I tots quatre formen la família perfecta.

Molt lluny queda la participació de Beth a l’Acadèmia i la seva relació amb Manu Carrasco. La cantant treballa majoritàriament a Catalunya perquè a molts llocs de l’Estado espanyol no respecten les seves idees polítiques diferents a les seves. En aquest sentit, mai ha tingut cap inconvenient en defensar-les i així ha quedat clar en constants intervencions a xarxes socials o en entrevistes.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings