[VÍDEO]: Festassa de la Legión sense cap mena de mesura de seguretat contra la covid-19

A la Legión no hi ha Covid-19

Comparteix la notícia
Festa de la Legión

Festa de la Legión

A la Legión no hi ha Covid-19

Van a la seva. Es pensen que són superiors als altres. Quan tothom porta un any i mig amb molts esforços i sacrificis, sembla que el Covid-19 no va amb ells. No existeix. Durant la celebració dels 101 anys d’aquesta institució dins l’església de Màlaga ningú portava mascareta ni tampoc es respectaven les distàncies de seguretat.

Cridaven i cantaven un al costat de l’altre, fins i tot amb contacte físic entre uns i altres. Han estat ells mateixos qui han penjat les fotos a xarxes socials, fet que significa que no se n’amaguen i que consideren que és correcte. Donen exemple de com es fa per saltar-se les normes i ningú pren mesures contra ells.

La Fiscalia amiga del Gobierno d’España, és a dir, la liderada per l’exministra de Justícia, Dolores Delgado, no ha fet res. Ni tan sols s’ho ha plantejat i investigarà els fets. És evident que no es compleixen les mesures de seguretat, però és igual, són legionaris.

La Fiscalia prefereix perseguir altres actes, com pujar damunt d’uns cotxes en una manifestació per demanar a la gent que marxés cap a casa seva. A uns no els passa res i als altres, els cauen nou anys de presó.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “[VÍDEO]: Festassa de la Legión sense cap mena de mesura de seguretat contra la covid-19

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings