Laura Vilagrà contra Puigdemont al FAQS

Laura Vilagrà aprofita l’altaveu del FAQS per atacar el President Carles Puigdemont

Comparteix la notícia
Laura Vilagrà

Laura Vilagrà

Laura Vilagrà aprofita l’altaveu del FAQS per atacar el President Carles Puigdemont

La dirigent d’ERC Laura Vilagrà ha explicat durant la seva presència al programa Preguntes Freqüents (FAQS) de TV3 que el President Carles Puigdemont, “no mostra molt d’entusiasme pel pacte”. Ho ha explicat després que Junts per Catalunya i Esquerra Republicana anunciessin que havien arribat a un acord d’investidura i per formar Govern.

En una entrevista al Preguntes Freqüents de TV3, Laura Vilagrà ha apuntat que el més important és que el pacte al que han arribat els partits ‘independentistes’ ha estat avalat per la militància tant de Junts per Catalunya com d’ERC. “Quan negociem, l’alternativa que surt de les dues propostes és la que tira endavant. No tothom queda satisfet al 100% però si globalment l’acord és bo, i aquest acord és bo globalment, doncs és el punt en què ens trobem i hem d’estar satisfets”, ha comentat davant de Cristina Puig.

Queda clar el processime d’ERC

Laura Vilagrà, des del plató del FAQS, també ha parlat del nou Govern i dels membres que en formaran part. En aquest sentit, ha reconegut que Elsa Artadi renunciés a ser-hi present i se centrés en l’Ajuntament de Barcelona. “Cadascú té les seves decisions personals a prendre i col·lectives, segur que hi haurà altres persones amb ganes de tibar el carro”, ha explicat.

Laura Vilagrà va ser alcalde de Santpedor i també presidenta del Consell Comarcal del Bages. Uns càrrecs ha compatibilitzat durant anys amb la seva presència com a diputada republicana al Parlament.

Vilagrà serà la consellera de presidència, de manera que substitueix Meritxell Budó en un clar intercanvi de cromos entre Junts per Catalunya i ERC. Presidència i conselleria de presidència.

Les crítiques a Carles Puigdemont no han agradat al sector de l’independentisme proper al President. També deixen entreveure les desavinences entre uns i altres i quin serà el rumb de la legislatura a partir d’ara: taula de diàleg i mirant de reüll l’Estado espanyol, no fos cas que volgués fer un estat federal i una república.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings