Un dels millors laterals esquerre de la Lliga a l’agenda del Barça

El Pacha Espino és un lateral que ha millorat molt i fitxar-lo és assequible

Comparteix la notícia
Aquests dos equips anglesos volen endur-se una perla de la pedrera del Barça

Benfica Barça

El Pacha Espino és un lateral que ha millorat molt i fitxar-lo és assequible

La renovació al Barça tot just acaba de començar. Xavi Hernàndez té una mica més de mitja temporada per valorar els jugadors que poden formar part del nou projecte i descartar aquells que, per diversos motius, és millor que marxin. A banda de Luuk de Jong (que ja estava descartat abans de l’arribada de Xavi) n’hi ha quatre més que hauran de marxar. Coutinho, Umtiti, Lenglet i Braithwaite. Aquest darrer està lesionat i el seu estil de joc no encaixa amb la idea de Xavi. Els tres primers ja han demostrat per actitud o per capacitat que no tenen lloc al Barça.

Altres decisions es prendran més endavant. Tothom pensa el mateix. Què passarà amb Piqué, Busquets, Jordi Alba i Sergi Roberto? Cap d’ells té el lloc assegurat i hauran de treballar per continuar. Piqué ja ha dit que no serà un obstacle i que si no té oportunitats per ser titular marxarà. L’Inter de Miami podria ser el seu destí.

El cas Jordi Alba és diferent. És dos anys més jove que Piqué i encara podria continuar però hi ha dubtes. El Barça encara no té un recanvi de garanties (el jove Balde encara està massa verd) però això podria canviar si prospera el fitxatge de Luis Alfonso Espino, més conegut com a “el Pacha Espino”, lateral esquerre titular del Cádiz C.F

Espino té 29 anys i podria ser l’opció per aquesta posició del camp mentre Balde s’acaba de consolidar. Està realitzant una molt bona temporada i fins i tot ha fet dos gols. Amb una clàusula de rescissió de 25 milions d’euros, l’equip andalús l’haurà de vendre aquest estiu per enganxar alguna cosa ja que acaba contracte el 2023 i aleshores podrà marxar de franc.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings