[VÍDEO]: Laporta ensorra l’espanyolisme fent això

Joan Laporta fa sona l’Himne Nacional a tot drap

Comparteix la notícia
Camp Nou

Camp Nou

Joan Laporta fa sonar l’Himne Nacional a tot drap

El President Joan Laporta és un home de tradicions. Igual que es feia durant el seu mandat, abans de començar el Clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid s’ha sentit l’Himne Nacional de Catalunya per megafonia. El Camp Nou ha posat Els Segadors a tot drap i el públic ha entonat la lletra i ha exhibit estelades.

 “El Barça sempre ha bategat al ritme que ha anat el país. En aquest sentit, el Barça s’ha de posicionar quant a les qüestions de país. El Barça s’ha convertit en una institució global, amb culers a tot el món, però mantenint els nostres orígens, la nostra catalanitat, com a club nascut a Barcelona”, explicava el President en una entrevista al digital El Nacional.

Aquesta tradició va ser eliminada l’any 2015 per Josep Maria Bartomeu, que va reduir les dosis de catalanitat del club. Els assistents a l’Estadi han agraït aquest nou gest i s’han sentit molts aplaudiments i crits de Visca Catalunya i “Independència”.

El President Pere Aragonès i la Presidenta Laura Borràs també eren a la Llotja presidint el partit. Llàstima que el resultat no ha acabat d’acompanyar aquesta nova -vella- tradició. Caldrà veure ara si Florentino Pérez quan anem a Madrid posa el ‘lo lo lo’ el dia del Clàssic.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “[VÍDEO]: Laporta ensorra l’espanyolisme fent això

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings