L’anècdota de Chiqui Martí amb Felipe VI

Chiqui Martí explica què li va passar amb el rei espanyol

Comparteix la notícia
L'anècdota de Chiqui Martí amb Felipe VI

El Borbó Felipe VI durant l'emissió de la Copa del Rei

Chiqui Martí explica què li va passar amb el rei espanyol

L’streaper Chiqui Martí ha concedit fa poc una entrevista on ha explicat una anècdota que fins ara no havia sortit a la llum. L’escenari era una casa de luxe però Chiqui Martí no sabia on anava. Un cop arriba a la casa i la fan passar a una habitació per canviar-se, la sorpresa va ser majúscula: “Una habitació de la hòstia i moltes fotos. Començo a mirar i a veure fotos de la reina, de les infantes, amb tope gent. I jo: ‘On estic?'”.

Però abans situem-nos a l’època en què va passar això. Aleshores la reina era Sofía de Grecia i les infantes eren Elena i Cristina. Amb aquest panorama tot semblava que es tractava d’una festa ben alegre del Campechano i companyia. Però ell estava per altres coses i segurament una streaper li semblava poc. Chiqui Martí es canvia i passa al saló i s’hi troba el següent: “Passo al saló, era una casa immensa, i treuen a totes les noies que hi havia, A TOTES, i es queden només els nois, era un comiat de solter. Demano una cadira, ballo amb ella, contacte zero”.

Fins aquí tot normal. Un comiat de solter habitual de l’època. Però qui hi havia? Felipe VI, que aleshores era Felipe a sques. Chiqui Martí no especifica de qui era el comiat de solter però tenint en compte on es celebrava es pot pensar que era d’algun familiar o potser d’algun cunyat, ja sigui Marichalar o Urdangarín. L’streaper especifica que tot això va passar força abans de la relació entre Felipe i Letizia Ortiz.

El Preparao estava inicialment d’incògnit: “Sobresortia un era molt alt… era el rei, que estava darrere de tot de tot de tot perquè no se’l veiés, però clar”. La cosa no va acabar aquí ja que Chiqui Martí es va carregar una cadira. Aleshores el príncep espanyol sí que s’hi va acostar per dir-li que no patís per la destrossa.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings