Laia Ferrer es fa viral després d’assistir a aquest concert

Comparteix la notícia

Laia Ferrer va al concert d’Álvaro Soler

Laia Ferrer celebra el seu aniversari

Laia Ferrer celebra el seu aniversari

Comparteix la notícia

Laia Ferrer va al concert d’Álvaro Soler

Laia Ferrer és una de les cares més estimades de TV3. És guapa i simpàtica. Els seus seguidors estan molt pendents de tots els moviments i ella els explica a través de les xarxes socials. Per exemple, sabem que va anar a un concert amb el seu fill petit. Mare i fill van anar a veure Álvaro Soler als Jardins de Pedralbes i van poder gaudir de tota una estrella internacional del món de la música actual.

A la zona VIP van gravar un vídeo d’agraïment en el qual el nen de 7 anys va tenir un paper molt divertit. No li veiem la cara en cap moment però si agafat de la maneta amb la mare. Tots dos van cantar, ballar i cridar temes tan coneguts com el ‘Sofia’.

Ferrer ha tingut diversos papers a TV3. Ha presentat diferents programes i ha col·laborat en diversos projectes. Té molts seguidors a Instagram. Se’ls ha guanyat. És guapa i simpàtica. Igual que altres catalans també molt actius a xarxes socials, Ferrer ensenya la seva vida feliç al costat de la seva família, amb els seus fills petits.

Les seves principals intervencions de TV3 han estat al TVist i també a les retransmissions de la Formula 1. Al programa TVist, que s’emetia els migdies, Ferrer sortia al costat de la gran Mari Pau Huguet, ara fa anys lluny de la Televisió de Catalunya.

Laia Ferrer i el seu fill
Laia Ferrer i el seu fill

1 pensamiento sobre “Laia Ferrer es fa viral després d’assistir a aquest concert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings