La confessió més esperada sobre Joel Joan i Jordi Sànchez

Joel Joan i Jordi Sànchez van formar una parella de còmics de primer nivell a Plats Bruts

Comparteix la notícia
L'Ajuntament de Badalona veta Joel Joan

Joel Joan

Joel Joan i Jordi Sànchez van formar una parella de còmics de primer nivell a Plats Bruts

Plats Bruts va marcar tota una generació. La sèrie d’humor protagonitzada per Joel Joan i Jordi Sànchez ho va petar en audiència i encara avui (i això que han passat més de 20 anys) els catalans la veuen quan tornen a fer-la a televisió. Les aventures d’en David, en Lopes i mítics personatges com la Carbonell, la Iaia Sunción i la Mercedes (un paper que feia l’actriu Montse Pérez morta prematurament l’any 2018) van ser explicades en 6 temporades.

Un total de 73 capítols de l’any 1999 al 2002. Els dos principals protagonistes es coneixien de feia temps i volien fer alguna cosa junts. Amb Mònica Glaenzel (que interpretava a la singular Emma Cruscat de Palausabullabellobach i Gonzàlez) fins i tot Joel Joan s’hi va acabar casant. Els actors i actrius de la sèrie han tingut cert èxit al llarg dels anys. Joel Joan s’ha centrat més a Catalunya mentre que Jordi Sànchez va anar a Madrid per fer d’Antonio Recio, el peixater malencarat, masclista i homòfob de La Que se Avecina… i ja fa 15 anys.

Joel Joan ha estat entrevistat al Suplement de Catalunya Ràdio, presentant per Roger Escapa, i ha contestat a diverses preguntes dels oients. Molts volen saber quina relació té amb Jordi Sànchez. Sembla ser que s’ha refredat. Però abans la relació era molt intensa. Ho explica Joel Joan: “Érem com un matrimoni, i amb les dones, doncs com un cuatrimonio. Ho fèiem tot junts“.

El protagonista de “El Crack” , a TV3, minimitza aquest possible refredament i ho explica d’aquesta manera: “Es va acabar, com s’acaben les coses en la vida. Tot té un principi i un final. Els amics et penses que duraran tota la vida i després arriba un punt en el qual no t’aporten més. Amb Jordi el que ens ha passat ha estat això. Vam viure 10 anys molt intensos i vaig aprendre molt d’ell“.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings

Els nostres socis recolliran dades i faran servir cookies per oferir-li anuncis personalitzats i medir el rendiment Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca