Molt males notícies per al Kun Agüero

El Kun Agüero podria haver de forçar la seva retirada

Comparteix la notícia
Kun Aguero

Kun Aguero

El Kun Agüero podria haver de forçar la seva retirada

Segons ha explicat Catalunya Ràdio, Sergio Agüero, més conegut com a Kun Agüero, podria haver de deixar el futbol. Després de l’arítmia cardíaca detectada després del partit davant l’Alavés, els metges li han recomanat la seva retirada. Després que el club anunciés que el futbolista estaria apartat durant un mínim de tres mesos, ara el pronòstic és molt més complicat, greu i pessimista.

Aquesta arítmia no seria benigna i continuar disputant partits de futbol podria posar en risc la seva vida. El jugador ja coneixeria aquesta situació, ja que els professionals mèdics del club ja li haurien comunicat aquesta trista notícia.

Tot i això, la ràdio pública de Catalunya ha deixat clar que és una primera valoració i que no hi ha cap diagnosi definitiva. Continuaran treballant, es faran diferents ressonàncies i proves d’esforç per valorar quina és la seva evolució i prendre una decisió definitiva més acorada.

Hem de recordar que aquest jugador fa anys ja va patir un problema similar. En aquell moment va ser intervingut i la solució va ser positiva. Tot i això, ara la situació no seria comparable i els metges no volen assumir riscos, que tinguin un desenllaç irrevocable.

Esportivament és una notícia molt dura pel FC Barcelona. El panorama és desolador. El jugador va ser fitxat estan lesionat. Ha debutat però ha tingut un paper esporàdic i fugaç. Ara, torna a estar lesionat i , probablement, per sempre.

Kun Agüero

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Molt males notícies per al Kun Agüero

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings