La jugada brutíssima de Kiko Rivera contra la seva dona… i ella calla

L’enllaç entre Kiko Rivera i Irene Rosales, un muntatge

Comparteix la notícia
Kiko Rivera

Kiko Rivera

L’enllaç entre Kiko Rivera i Irene Rosales, un muntatge

La Razón ha publicat en exclusiva un reportatge en el qual desvetlla que el matrimoni entre Kiko Rivera i Irene Rosales va ser un muntatge. L’enllaç es va celebrar el 7 d’octubre de 2016 i considera que va ser una pantomima amb altres finalitats molt diferents a les afectives. Un engany orquestrat per l’entorn del DJ del qual ella se n’hauria adonat quan va anar al Registre Civil a inscriure a la seva filla Carlota.

Rosales va veure que després de dos anys i mig de suposat matrimoni seguia com a soltera i que el seu marit no havia formalitzat el matrimoni. “Nunca tuvo la intención de casarse con Irene Rosales”, publiquen Gustavo González i Pablo González, paparazzis professionals.

Comenten que el matrimoni fingit s’explica perquè ella deixés d’insistir en l’enllaç i, en el moment de separar-se, tots els tràmits fossin molt més fàcils.

Finalment, per tal de compensar a Rosales, Kiko havia de fer alguna cosa. Li va prometre que el matrimoni estaria regularitzat per quan entressin a GH DUO, l’any 2019. Tot i això, aquesta regularització es no es va fer fins l’any 20202, al Jutjat de Pau de Castilleja de la Cuesta, a Sevilla. Una jugada molt bruta que costarà d’oblidar.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “La jugada brutíssima de Kiko Rivera contra la seva dona… i ella calla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings