Cop d’efecte de Junts, ERC i Bildu a Brussel·les perquè s’investigui la possible implicació del CNI en els atemptats del 17-A

Junts, ERC i Bildu exigeixen a Brussel·les que “garanteixi una investigació exhaustiva” dels atemptats de Barcelona

Comparteix la notícia
Cop d'efecte de Junts, ERC i Bildu a Brussel·les perquè s'investigui la possible implicació del CNI en els atemptats del 17-A

President Puigdemont

Junts, ERC i Bildu exigeixen a Brussel·les que “garanteixi una investigació exhaustiva” dels atemptats de Barcelona

Junts, ERC i Bildu han exigit a Brussel·les que “garanteixi una investigació exhaustiva” dels atemptats de Barcelona. En una pregunta parlamentària, els eurodiputats Carles Puigdemont, Toni Comín, Clara Ponsatí, Diana Riba, Jordi Solé i Pernando Barrena han instat la Comissió Europea a actuar davant “la negativa de les autoritats espanyoles a investigar les circumstàncies dels atacs i el rol del CNI”.

En paral·lel, han enviat una carta a l’eurocomissari de Justícia, Didier Reynders, on l’alerten de les declaracions de l’excomissari José Manuel Villarejo que vinculen el CNI amb el 17-A. També han fet un correu a tots els membres del Parlament Europeu al respecte.

“És necessari comprovar si el CNI sabia que es produirien els atacs i si va fracassar per aturar-los. Donades les poques opcions perquè s’investiguin a Espanya aquestes circumstàncies, caldran accions europees i internacionals per garantir el dret a la veritat de les famílies de les víctimes”, defensen.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings