Això van fer Julio Iglesias i Isabel Preysler en ple franquisme per evitar un escàndol

Julio Iglesias és de la corda del Campechano, també en el nivell polític, i diuen que s’ha allitat amb milers de dones

Comparteix la notícia
Julio Iglesias

Julio Iglesias

Julio Iglesias és de la corda del Campechano, també en el nivell polític, i diuen que s’ha allitat amb milers de dones

A Espanya hi ha una competició que la majoria de cuñados segueixen amb molt interès amb l’esperança d’arribar un dia a ser com ells. Es tracta del nombre de dones amb qui s’han allitat tres referents de l’espanyolisme, tant a nivell polític com moral. Són Juan Carlos I de Borbón y Borbón, més conegut com el Campechano, Bertín Osborne i Julio Iglesias. Segons a qui es pregunti el guanyador varia però qui millor ho té per emportar-se la victòria final és Bertín Osborne, més jove que els altres dos i separat recentment de la seva dona, Fabiola.

Però si ens centrem en Julio Iglesias hi ha una història ben curiosa que reflecteix perfectament la moral del franquisme. Ara el cantant espanyol afí al PP (fins i tot participava a mítings de José María Aznar) té gairebé 80 anys i els rumors diuen que està fotut de salut i s’haurà de retirar però aleshores era una de les estelles mediàtiques i un dels nens mimats del franquisme. El seu casament amb Isabel Presyler va ser “la boda del año” i les autoritats no podien permetre que res els espatllés la imatge de que la dona havia d’arribar verge al matrimoni.

Estem parlant de principis dels anys 70 i encara s’imposava aquesta moral. Per fer quadrar el casament amb el mes de naixement van dir que la seva filla gran, coneguda com a Chabeli, va néixer el 3 de setembre. Però la realitat és que va néixer l’1 d’agost. Malgrat que era un rumor que ja feia que corria ara s’ha confirmat perquè la seva germana de mare, Tamara Falcó, la va felicitar l’1 d’agost. “Feliz cumpleaños hermanita. Te deseo un día lleno de felicidad y ojalá poder celebrarlo todos juntos pronto. Love u”, li deia. O bé ha fet una relliscada monumental o bé la realitat és que Chabeli Iglesias va néixer l’1 d’agost.

Tot es va tapar. La premsa va jugar el joc que els venia imposat des de dalt i aquí no ha passat res. Hipocresia pura i dura.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Això van fer Julio Iglesias i Isabel Preysler en ple franquisme per evitar un escàndol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings