Júlia Otero ensorra Toni Cantó pel seu nou càrrec

Júlia Otero parla clar sobre el nou càrrec de Toni Cantó

Comparteix la notícia
Julia Otero

Julia Otero

Júlia Otero parla clar sobre el nou càrrec de Toni Cantó

Toni Cantó va abandonar Ciudadanos quan va veure que el partit s’enfonsava. Evidentment, una persona que ha anat saltant d’un partit a l’altra sap veure quan és el millor moment per fer les maletes i fitxar per una formació a l’alça. D’aquesta manera, el dirigent valencià, va deixar les Corts Valencianes i es va desplaçar cap a la capital d’Espanya, per fer costat a la presidenta de la Comunidad de Madrid Isabel Díaz Ayuso.

Precisament ha estat Ayuso qui li ha organitzat una institució a mida. Un ‘chiringuito’ que diuen ells. És la “Oficina del Español”. Volen protegir una de les llengües més parlades del món i que té una salut de ferro ja que compta amb tot el suport de les administracions públiques així com de l’empresa privada i la societat civil. Cantó ha acabat en un d’aquets departaments absurds que tant criticava.

Allò que fa anys era improductiu i suposava una despesa absurda de diners ara no ho critica. D’aquesta manera, Cantó cobrarà una quantitat que s’aproxima als 70.000 euros anuals. Uns diners que es podrien invertir en la sanitat pública, en l’educació o en tornar a fer girar l’economia productiva, que molta falta fa. Podrien anar destinats per exemple al turisme i a tots aquells sectors que tant han patit la crisi.

La periodista Julia Otero ha estat molt clara i ha comentat el fitxatge de Cantó pel PP. A la pregunta de Carmen Juan de “per què es necessita a Madrid una oficina del español” ella ha contestat de manera magistral. Amb humor però amb elegància: “Perquè Amsterdam, París o Berlín no es converteixin en la capital europea de l’espanyol. Sembla ser que la competència és dura”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings