L’emotiva felicitació de Judit Mascó a les seves filles

La Judit Mascó més familiar emociona Catalunya

Comparteix la notícia
L'anècdota viral del casament de Judit Mascó l'any 1993

Judit Mascó

La Judit Mascó més familiar emociona Catalunya

La Judit Mascó és una de les models més importants i més estimades del nostre país. És guapa, atractiva, simpàtica, alegre, amable, mai té un no per ningú i sempre somriu. L’hem vist molts anys sobre les passarel·les i últimament la podem veure gràcies al seu perfil d’Instagram, on acumula més de 150.000 seguidors i seguidores. Queda clar que li agrada molt fer excursions a la natura i també fer plans amb la família.

També l’hem pogut veure sovint a la Televisió de Catalunya, fent de presentadora o de col·laboradora de diferents programes d’entreteniment. El més conegut és Aire Lliure, on se la podia veure gaudint dels paisatges més importants i més bonics del nostre país acompanyada d’altres famosos com Albert Om, el Tortell Poltrona o Santi Millán, entre molts altres.

Recentment ha felicitat les seves dues filles: la Maria Vicente i la Paula Vicene. La primera de les imatges és actual, mentre que la segona i la tercera tenen una pila d’anys i es remunta a quan les nenes eren petites. “Les meves nenes es fan grans“, comença.  “Maria 24 (03/01), Paula 22 (01/01)” , continua.

Que maques“, “Que guapes”, Moltíssimes felicitats“, “Són precioses”, “Semblen simpàtiques, com la mare”, “Són increïbles”, “Quines preciositats”, “Se les veu molt felices”. “Tenen uns pares genials”. Les imatges s’han fet virals i han obtingut una gran quantitat de comentaris i reaccions, com sempre que Judit Mascó publica alguna foto.

Aquestes no són les úniques. A més de la Paula i la Maria també té la Romita i la Clara. La Romi va ser adoptada a Haití el febrer de 2003, quan tenia un any. La Clara, que és la més jove, va néixer l’abril de 2006. Totes elles són molt guapes i s’assemblen a la mare.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings