Una foto antiga de Judit Mascó ho peta al seu Instagram

Recorden una foto de Judit Mascó amb Cindy Crowford

Comparteix la notícia
L'anècdota viral del casament de Judit Mascó l'any 1993

Judit Mascó

Recorden una foto de Judit Mascó amb Cindy Crowford

Judit Mascó és una de les models més conegudes i més importants de Catalunya. És guapa, té bon cos i molt bon gust. Les seves fotografies publicades a xarxes socials sempre impacten als seus seguidors i seguidores, que contesten amb elogis i missatges de reconeixement. Té 148.000 seguidors i això fa que sigui una persona amb molta influència pública.

Mascó ha publicat una imatge antiga, de fa anys, on apareix amb la model nord-americana Cindy Crowford. Era una època en què la catalana es movia per tot el món, exhibint vestits d’alta costura. Els missatges han estat els esperats i no sorprenen: “M’agrada molt veure fotos teves fent de model“, “La model més top“, “Esteu espectaculars“, “Ets guapíssima“, “Impressionant“, “Brutal“, “Em deixes sense respiració”.

Si heu fet un seguiment, Mascó ha gaudit d’aquest estiu i ha publicat imatges molt boniques que també han captat l’atenció dels seus seguidors. Ha gaudit dels paisatges de la Costa Brava, en concret, les cales de Begur. També ha gaudit de família. El seu marit és habitual en moltes de les seves fotografies.

La model catalana col·labora sovint amb alguns programes de TV3. Un dels últims programes que va presentar va ser ‘Aire Lliure’ on se la va veure en els llocs més idíl·lics de Catalunya.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings