La piulada d’un militar demòcrata espanyol destrossant les televisions per fer la gara-gara a Don Juan Carlos

Comparteix la notícia

Luis Gonzalo Segura parla clar sobre Juan Carlos

Polèmica per un reportatge de TV3 fent la gara-gara a Juan Carlos I de España

Juan Carlos I

Comparteix la notícia

Luis Gonzalo Segura parla clar sobre Juan Carlos

Es diu Luis Gonzalo Segura i no és amic de la monarquia i del seu entorn mediàtic. És militar però fuig de l’amor que té l’Ejército cap a la dreta i cap a l’aristocràcia espanyola. Critica les televisions públiques, on considera que es poden fer comentaris masclistes, homòfobs, racistes, xenòfobs, d’ultra dreta i simpatitzar amb el sexe amb menors, però no es pot qualificar el rei emèrit de delinqüent.

“Eso es España”, conclou. Una España on els mitjans de comunicació avalen el discurs feixista, però no permeten una opinió diferent cap a la monarquia. Es refereix a Televisión Española. El cas més sonat va ser el de la cronista reial Pilar Eyre. TVE no la convida perquè té por que desvetlli els secrets més ben guardats del Rei Juan Carlos i de la monarquia.

Eyre només té TV3 i algunes revistes on pot explicar els seus secrets sobre la Casa Reial i sobre el rei emèrit. “En las televisiones públicas españolas puedes hacer comentarios machistas, homófobos, racistas, xenófobos o ultraderechistas, incluso simpatizar de sexo con menores, pero que no se te ocurra criticar a Juan Carlos, un delincuente múltiple, te expulsan al instante. Esto es España”, insisteix, molt enfadat.

El comentari no ha agradat gens ni mica a la dreta feixista i als monàrquics, que avalen aquest silenci a favor de la monarquia. Fa anys que les televisions espanyoles, públiques i privades, es neguen a parlar dels reis. Ni de manera positiva ni negativa. Callen. Creuen que el silenci és la millor opció.

1 pensamiento sobre “La piulada d’un militar demòcrata espanyol destrossant les televisions per fer la gara-gara a Don Juan Carlos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings