La relliscada de Juan Carlos I que li pot costar cara

Juan Carlos I continua ben amagat als Emirats Àrabs

Comparteix la notícia
Juan Carlos I

Juan Carlos I

Juan Carlos I continua ben amagat als Emirats Àrabs

Ja fa més d’un any que Juan Carlos I va marxar de l’Estado español. Després d’uns primers moments d’incertesa on corrien diferents versions (fins i tot es va arribar a parlar de Nova Zelanda) es va acabar instal·lant als Emirats Àrabs Units, en concret a Abu Dabi. Molt de luxe i molta oferta d’oci malgrat que la premsa espanyolista intenta fer creure que s’avorreix per mirar de fer la pena confiant que finalment pugui tornar al país on va regnar des de la mort del dictador Francisco Franco.

Els motius d’aquesta fugida han estat diversos. S’han anat acumulant escàndols. Ja abans del famós episodi de la cacera d’elefants a Botswana s’anava sabent coses però allò va ser demolidor. Malgrat que ho van intentar amb un “lo siento, me he equivocado, no volverá a ocurrir”, tot va començar a anar de baixada. Amb l’abdicació res es va calmar i no van parar de sortir coses. La majoria escàndols monetaris on fins i tot hi estaven implicats diversos familiars que gaudien de targetes black. Els més malgastadors van ser, com no podia ser de cap altra manera, Froilán i la seva germana Victoria Federica.

Amb tota aquesta acumulació d’escàndols, les sospites de frau fiscal que les altes institucions de l’Estado han intentat tapar ho van fer petar tot i el Campechano, d’acord amb el seu fill, va fugir. Però la cosa no acaba aquí ja que encara surt més porqueria. Algunes informacions són molt compromeses per a l’ex rei espanyol. Juan Carlos I va regularitzar els impostos de les targetes opaques per estalviar-se ser acusat d’un delicte fiscal. Els gairebé 700.000 euros que va pagar són misèria per ell. Però va cometre un error ja que va regularitzar més diners dels que en un principi eren.

Aquesta relliscada ha provocat noves investigacions que, en cas que la justícia espanyola funcionés, implicarien un procés penal contra Don Juan Carlos I.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings