El darrer tiberi de Juan Carlos I al seu luxós “exili”

Juan Carlos I segueix gaudint de l’exili un any després

Comparteix la notícia
Juan Carlos I

Juan Carlos I

Juan Carlos I segueix gaudint de l’exili un any després

El pare de Felipe VI, l’exrei dels espanyols Juan Carlos I, està vivint els últims anys de la seva vida als Emirats Àrabs Units i els està gaudint envoltat de luxes. Té molts amics i sovint el van a visitar. Un d’ells és el conegut periodista de Cope, Carlos Herrera, que just abans d’acabar les seves vacances s’hi va desplaçar i va gaudir d’un àpat excel·lent al costat del Campechano.

Diuen que tot i ser molt lluny de Madrid, aquests amics li fan arribar els productes més preuats de la nostra gastronomia. Vins excel·lents. Carn, peix, etc. La tonyina Balfegó criada a Catalunya, concretament a les coses de Tarragona i pescada a l’estret de Gibraltar n’és un exemple.

Amb Carlos Herrera van anar a un restaurant japonès amb molt de prestigi a la zona. El cuiner és català. Estem parlant del 99 Sushi Bar, un local nascut a Madrid i que s’ha expandit a Barcelona, Marbella, Bilbao i tambe a abu Dhabi i Dubai.

Un restaurant que no sembla gaire econòmic tenint en compte els seus gustos i la seva cartera. El dubte dels usuaris de Twitter està en descobrir si el Campechano pagarà o no pagarà el compte. Tenint em compte la seva espanyolitat i tenint en compte qui és ell, hi ha seriosos dubtes.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings