Juan Carlos I serà a Catalunya el proper 6 de novembre

Juan Carlos I ‘visitarà’ Catalunya

Comparteix la notícia
Juan Carlos I

Juan Carlos I

Juan Carlos I ‘visitarà’ Catalunya

Diuen que viu a Abu Dhabi. Diuen que s’hi va exiliar i que hi viu la mar de bé. Amb aquestes dues confessions tenen tota la raó. El rei emèrit no passa cap pena i viu envoltat de tots els luxes als Emirats Àrabs. Els seus amics més propers, com Carlos Herrera, asseguren que vol tornar, que troba a faltar la seva estimada Espanya. Doncs, també tenen ‘raó’. El Campechano ‘tornarà’.

El podreu veure a Manresa. Toni Albà serà present a la capital del Bages el proper 6 de novembre a les 21h. Les entrades es poden adquirir a través d’Internet. Primer va visitar aquesta ciutat com a Papa Benet XVI. Ara, la visita com a Rei Juan Carlos.

Tothom que vulgui hi està convidat. El mateix Albà ha compartit el seu anunci a través de xarxes socials i ha explicat que visitarà el cor de Catalunya molt properament.

De ben segur que ens explica quin és el seu parer sobre les declaracions de l’excomissari Villarejo al Congreso de los Diputados, on va explicar que la seva passió cap a les dones era una qüestió d’estat i es va optar per donar-li hormones femenines perquè era molt “ardiente”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings