Juan Carlos I va intentar lligar amb aquesta dona als Premios Goya… i li va dir que no

Comparteix la notícia

Bibiana Fernández hauria estat amant de Juan Carlos I

Juan Carlos I de España i Sofia de Gracia es van casar gràcies a una amenaça

Juan Carlos I de España i Sofia de Gracia es van casar gràcies a una amenaça

Comparteix la notícia

Bibiana Fernández hauria estat amant de Juan Carlos I

La llista d’amants és interminable. El rei espanyol Juan Carlos tenia tanta passió per les dones que tirava la canya a qualsevol persona del gènere femení. No importava l’edat, l’origen, etc. Només importava que fos dona. Aquest fervor era tan descarat, que es va convertir en un problema d’estat i van haver de reduir la seva passió sexual subministrant-li hormones femenines. Així va explicar Villarejo al Congreso, que va reconèixer que l’emèrit era molt “ardiente”.

Antonia Dell Atte, Paloma San Basilio, Anne Igartiburu, Barbara Rey, Marta Gayá, Corinna Larsen… I un llarg etcètera que ens oblidem i que no sabem. Enrique del Pozo explica que Juan Carlos volia tenir d’amant Bibiana Fernández, també coneguda com a Bibi Andersen. No ho va aconseguir. Aquesta li va donar carbasses.

Del Pozo ho explica clar a Telecinco davant Emma Garcia: Hay una cosa que es cierta: primeros Goyas en Madrid yo iba con Bibiana Fernández. El rey da órdenes que Bibiana vaya al palco y Bibiana no se acerca. El target de morbo sexual del rey era Bibiana Fernández. I continuava:

Llegó a tal extremo que una amiga mía del PSOE me preguntó ‘¿Cómo podríamos reunir a Bibiana Fernádnez y el rey?’. La tenía metida aquí. Quería hacerle el amor, conquistarla, era su target sexual. Ella os confirmará que es cierto”.

L’equip no se’n sabia avenir. Havien aconseguit una exclusiva: Esto es un exclusivón, podríamos decir 15 nombres de carrerilla pero este no se sabía. La historia no se dio porque a Bibiana no le gustaba el rey, era una gran señora. Estuvo 4 ó 5 años intentando conquistarla”.

Bibiana Fernández
Bibiana Fernández

1 pensamiento sobre “Juan Carlos I va intentar lligar amb aquesta dona als Premios Goya… i li va dir que no

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings