Primera foto de Juan Carlos I amb la seva presumpta nova amant

Comparteix la notícia

Juan Carlos I té amant i no es Corinna Larsen

Polèmica per un reportatge de TV3 fent la gara-gara a Juan Carlos I de España

Juan Carlos I

Comparteix la notícia

Juan Carlos I té amant i no es Corinna Larsen

El Rey Juan Carlos té fama de ser Campechano però també d’haver tingut una vida amorosa molt intensa. Potser no arriba al nivell de Julio Iglesias però a més de Sofia de Grecia, moltes altres dones han passat per la seva vida: Corinna Larsen, Bárbara Rey i Laurence Debray, entre moltes i moltes altres. Aquest últim nom l’ha donat el periodista argentí Ernesto Ekaizer en una entrevista al FAQS.

El col·laborador de La Vanguardia, Rac1, etc, va presentar el seu nou llibre ‘El Rey al desnudo’. És la competència al ‘Yo, El Rey’ de Pilar Eyre però ambdós obres es complementen i són molt útils per explicar la vida interior de l’emèrit. Un potser explica més els embolics judicials i legals i l’altre, els amorosos.

“El rey emérito cuando estaba en nómina de la Zarzuela, hasta el año pasado, vivía más en Londres que en Madrid. Corinnna tiene pruebas sobre toda la gente que le ha dado pasta al rey, eso saldrá en el Tribunal de Londres. Y tendrá que contestar, cosa que hasta ahora no ha hecho. Vive en su autodestierro. Veo que ha hecho un libro con una escritora francesa, que ha tenido relaciones íntimas con él. Esto lo digo yo”. Està parlant de la francesa Laurence Debray.

Precisament, Eyre ha trobat una entrevista al diari argentí Clarín de fa uns anys on Debray explica els seus sentiments cap al Campechano. La versió de Ekaizer ha estat confirmada per diverses personalitats: la mateixa Erye, Kiko Matamoros i molts altres.

1 pensamiento sobre “Primera foto de Juan Carlos I amb la seva presumpta nova amant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings