Confessions de Juan Carlos I: El menyspreu de Felipe VI el dia del 83 aniversari del pare

Comparteix la notícia

Juan Carlos I fa 83 anys

Juan Carlos I de España torna carregat de marisc

Juan Carlos I de España torna carregat de marisc

Comparteix la notícia

Juan Carlos I fa 83 anys

El Rey Juan Carlos fa més d’un any que viu als Emirats Àrabs. Un sector de la premsa espanyola ven aquest viatge com un càstig, però la veritat és que l’emèrit està gaudint de la jubilació daurada. Viu envoltat de luxes, amb els seus amics àrabs i lluny dels problemes judicials. El Campechano ha fet 83 anys i ha volgut parlar amb la premsa seriosa, amb Paris Match.

En aquesta ocasió, no és el Español de Pedrojota qui publica la notícia o la Cope de Carlos Herrera. És un mitjà seriós i decent. És per això que Juan Carlos ha aprofitat la seva difusió per atacar el seu fill i gairebé insultar-lo. No es refereix a ell com el Cap de l’Estado español o Su Majestad, sinó que parla d’ell com a “mi hijo”. No és casualitat. A partir de l’abdicació i fins l”exili’ parlava del Preparao com a “Rey Felipe”.

Felipe, quan va veure que la situació del seu pare era insostenible, va aparèixer davant dels mitjans de comunicació i va anunciar als espanyols que renunciaria als diners de l’herència del seu pare, atès el dubtós origen d’aquest. Una declaració que queda en paper mullat, ja que una herència només es pot renunciar quan mort el causant i no pas en vida d’aquest. Però això els mitjans espanyols no ho van dir i els fanàtics monàrquics s’ho van empassar.

A Zarzuela, el menyspreu és recíproc. L’entorn de Felipe i Letizia no vol sentir a parlar del seu pare i sogre, ja que s’esforcen per transmetre una imatge de transparència. És per això que també s’han allunyat de la germana i el cunyat Cristina i Iñaki Urdangarín. Qui té més relació amb seu pare seria la Infanta Elena, una relació que haurien continuat Victoria Federica i Froilán, que també tenen el seu avi com un referent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings