Aquest jove crack suec podria ser el fitxatge sorpresa del Barça al mercat d’hivern

El Barça preparar un altre fitxatge

Comparteix la notícia
Joan Laporta

Joan Laporta

El Barça prepara un altre fitxatge

El Barça necessita reforços aquest hivern. Per ara ha arribat Alves però la plaga de lesions obliga a incorporar, com a mínim, un davanter centre i un extrem. I si l’economia ho permet, un altre fitxatge en una posició que Xavi Hernàndez cregui que sigui necessari reforçar. Però perquè això passi hi haurà d’haver sortides. Per diferents motius. El primer perquè cal alliberar fitxes però el més important és que cal complir el límit salarial i a la vegada tenir diners en caixa per pagar sous.

Hi ha jugadors que cobren molt i aporten poc. Han perdut ja totes les oportunitats. Coutinho, Lenglet i Umtiti són els principals assenyalats per marxar a l’hivern. A banda de Luuk de Jong (que ja estava fora virtualment abans de l’arribada de Xavi) si suma Martin Braitwhaite. El danès està lesionat i el seu estil de joc no encaixa amb el sistema que vol el nou entrenador. Això sí, sempre ha treballat amb una professionalitat màxima i cal diferenciar-lo d’altres jugadors que comencen a entrar (si és que no hi estaven ja) a la categoria de tòxics.

Si aquestes sortides, a banda de les vendes que es puguin fer, es confirmen, el Barça podrà incorporar jugadors de garanties. Apareixen molts noms i la llista és molt llarga. La situació econòmica del club obliga a estudiar amb detall cadascuna de les operacions per trobar les millor opcions per Xavi Hernàndez i a la vegada siguin assequibles. Un dels darrers noms que ha aparegut és el de Dejan Kulusevski, un extrem dret (no és de VOX, no patiu) de 21 anys. Juga a la Juventus i és internacional absolut amb Suècia.

A la Juve els va costar 35 milions d’euros però el deixarien marxar per menys. És una posició clau per a Xavi Hernàndez (li agrada jugar amb extrems de primer nivell) i és per això que la tria d’aquest fitxatge (i d’altres) es farà de forma acurada.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings