Pedrerol destrossat a xarxes pel què ha dit de Xavi

Josep Pedrerol contra Xavi Hernàndez

Comparteix la notícia
Josep Pedrerol

Josep Pedrerol

Josep Pedrerol contra Xavi Hernàndez

El fitxatge de Xavi Hernàndez ha comportat un munt de reaccions. Qui va ser un dels millors jugadors del món durant una dècada i de no ser per Leo Messi hauria guanyat alguna pilota d’or, arribava a la banqueta del Camp Nou després d’una estada a Qatar al capdavant de l’Al-Sadd. Barcelonistes, aficionats del futbol i madridistes valoraven aquesta incorporació, cadascú a la seva manera.

Mentre des de Barcelona i des de Catalunya s’és molt optimista amb l’arribada del terrassenc, a Madrid han començat una campanya de desprestigi que té l’objectiu de desestabilitzar l’equip i l’entorn. El periodista, que és un dels professionals més mediàtics, ha atacat greument el nou tècnic blaugrana.

És català però fa anys i panys que està instal·lat a Madrid. Assegura que no és independentista i té pànic a les estelades. També reconeix que és del Barça però no el creu ningú. El periodista ha volgut fer befa de les normes imposades pel tècnic “Xavi quiere normas, Zidane ganó tres Champions sin normas”.

Les galetes no es van fer esperar. Molts comentaris van arribar contra el periodista i contra el seu equip de El Chiringuito, que pretenia atacar-lo i en va sortir escaldat.

Fa uns mesos, el periodista també va participar a l’APM i va ser entrevistat. En aquell moment, va aprofitar per atacar dos catalans il·lustres: Toni Soler i Gerard Piqué.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings