[VÍDEO]: Josep Pedrerol la fa grossa quan veu una estelada

Josep Pedrerol contra les estelades

Comparteix la notícia
Josep Pedrerol

Josep Pedrerol

Josep Pedrerol contra les estelades

El periodista català que presenta El Chiringuito, Josep Pedrerol, l’ha tornat a fer grossa durant un dels últims programes que ha presentat. Encara que ho negui públicament, és un madridista i un espanyolista de cap a peus. Un clar llepó de Florentino Pérez, sempre al servei del Reial Madrid i de l’entorn del President.

Tant Pedrerol com els seus col·laboradors sempre han estat molt crítics amb el Barça, especialment amb el Barça de Guardiola, Xavi i companyia, ja que no toleren res que tingui a veure amb l’independentisme. Així ha quedat demostrat durant l’emissió d’un dels darrers programes. Va aparèixer una estelada darrere del periodista i ell es va posar fet una fera.

La bandera no era al programa. Cap col·laborador o tècnic l’exhibia, sinó que eren unes imatges en què es podia veure l’ensenya independentista. Pedrerol apareixia al davant. Sense dissimular gens ni mica, va demanar a realització que li traguessin immediatament aquell fons. “No me pongas a mi la bandera esa”.

No me pongas la bandera esa a mí. No me pongas la bandera esa Pécker. No me apetece, parece que yo estoy con la estelada. Me hacen una captura y parece que yo esté con la estelada en la manifestación de… con UGT y CC.OO. Yo no estaba allí. Que no me pongan banderas que no me apetecen“, deia, demostrant que estava molt enfadat.

Intervenia Carme Barceló per calmar-lo però no ho aconseguia. El vídeo s’ha fet viral a xarxes socials. De ben segur que si Pedrerol no hagués dit res, ningú li hauria donat importància. Segurament ningú hauria fet captures. Ara que ho ha dit i ha tingut aquesta actitud, sí.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “[VÍDEO]: Josep Pedrerol la fa grossa quan veu una estelada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings