La proposta d’un tuitaire a Josep Maria Bartomeu després de la renovació d’Umtiti

Mateu Alemany continua solucionant (encara que sigui parcialment) els greus problemes creats per Josep Maria Bartomeu

Comparteix la notícia
L'exdirector de la Masia destrossa Josep Maria Bartomeu en una entrevista

Josep Maria Bartomeu, Barça

Mateu Alemany continua solucionant (encara que sigui parcialment) els greus problemes creats per Josep Maria Bartomeu

Mateu Alemany ha solucionat, una vegada més, un greu problema del Barça. Després del fitxatge de Ferran Torres calia trobar una fitxa lliure però, sobretot, calia alliberar massa salarial. Amb la cessió de Coutinho a l’Aston Villa es va aconseguir alliberar aquesta fitxa i reduir notablement la massa salarial ja que l’equip anglès pagarà dos terços de la fitxa i l’altre terç el jugador li ha perdonat al Barça. Però amb això no n’hi havia prou i calia una altra jugada per aconseguir complir amb el límit salarial.

El Barça ha optat per renovar Samuel Umtiti fins 2026 però pagant-li el sou (menys un 10 %) que havia de cobrar fins 2023. El club estalvia diners, guanyar marge pel límit salarial i ho tindrà més fàcil per cedir el jugador ja que el seu salari anual ha baixat considerablement. Res d’això hagués passat sense el desastre provocat per Josep Maria Bartomeu. L’anterior President va renovar Umtiti amb un contracte milionari malgrat que hi havia informes en contra. El tuitaire Andreu Ginola exigeix a l’expresident que pagui ell:

La piulada s’ha fet viral i hi ha molts comentaris: “I despres al trullu”.

“I retroactivament des del 2019. Entre d’altres molts aspectes que la banda criminal bartorosellista hauria de pagar/retornar”.

“Ja que això no serà possible, potser que el soci que el va votar agafi la responsabilitat que li va mancar el dia de les eleccions del 2015”.

Un altre usuari feia conya sobre la nova afició de Josep Maria Bartomeu amb TikTok: “Està ocupat fent tiktoks”.

Tampoc han faltat comentaris de la caverna bartorosellista atacant l’actual junta directiva. L’única opció per inscriure Ferran Torres era renovar Umtiti. Ja hi haurà temps per buscar-li una cessió però, com a mínim, no costarà més diners: “Perdona.. qui proroga paga es un jugador estrategic segons diu Joan Laporta i Estruch”.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “La proposta d’un tuitaire a Josep Maria Bartomeu després de la renovació d’Umtiti

  1. Amb lo q el sr. BARTOMEU i la seva empresa de Monzon (Huesca) …s’estalvia de tributar a Catalunya i ho fa a Madrid (tampoc a Aragó).
    Ara si q ja ho podria pagar la nòmina del Umtiti després de dilatar el pagament 3 anys més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings