Josep Bou torna a amenaçar amb marxar a VOX: “Si me descartan quedo libre. Puedo conseguir 5 concejales”

Josep Bou es deixa estimar pel partit ultra

Comparteix la notícia
Josep Bou

Josep Bou

Josep Bou es deixa estimar pel partit ultra

El regidor del PP a l’Ajuntament de Barcelona Josep Bou està disposat a repetir com a candidat a les eleccions municipals. “Ara mateix no crec ni que entréssim a l’Ajuntament, però treballo per poder treure tres, quatre o cinc regidors el 2023”, ha assegurat en una entrevista amb el digital ‘Tot Barcelona’ publicada aquest dissabte.

Bou, que és independent i va ser una elecció personal del líder del PP, Pablo Casado, ha admès que la relació amb el PPC no és bona i que en algun moment ha desitjat que el president popular li “digués de plegar”, però ha afirmat que aspira a tornar a presentar-se als comicis “pel PP”.

“Jo no he trencat mai la meva paraula i no ho faré ara. Però si se’m descartés, és cert que quedaria deslliurat del meu compromís amb el PP”, ha afegit. I és que darrerament s’ha especulat sobre la possibilitat que Vox fitxi Bou, descontent amb la direcció del PPC i amb el seu company de grup a l’Ajuntament, Óscar Ramírez. Sobre aquesta possibilitat ha apuntat que Vox “s’ha d’anar posant a lloc” i que prefereix el PP perquè “té un sostre alt i pot arribar a La Moncloa”. “Vox no pot arribar a La Moncloa, té un sostre molt més baix”, ha argumentat.

Això sí, ha garantit el seu “compromís amb el PP pels propers dos anys”. “Després, no sé què passarà”, ha apuntat.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Josep Bou torna a amenaçar amb marxar a VOX: “Si me descartan quedo libre. Puedo conseguir 5 concejales”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings