Jordi Turull, en llibertat, torna a un lloc especial per a ell i emociona la xarxa

Jordi Turull puja a Josa de Cadí

Comparteix la notícia
Jordi Turull

Jordi Turull

Jordi Turull puja a Josa de Cadí

Els nou presos polítics indultats ja són al carrer i poc a poc s’acostumen a la nova normalitat. Després de concedir diverses entrevistes a diferents mitjans de comunicació, comencen a tenir temps per a ells i per a la família. L’Estado español els ha robat tres anys i mig de la seva vida i ara els toca recuperar el temps perdut i gaudir. El Conseller de la Presidència, Jordi Turull, anirà a Josa de Cadí, un dels llocs més bonics de Catalunya.

És un poble petit a 1.400 metres d’alçada, a l’Alt Urgell, envoltat de muntanyes. Turull visita aquest poble des que tenia set anys. Ha enyorat Josa però ara, per fi, hi ha tornat. I allà hi té tot el que necessita. Paisatge, entorn, amics, tranquil·litat i molta bellesa. Ho va anunciar per Setmana Santa. Va dir que quan sortís de la presó hi aniria. Ara ja ho ha anunciat.

Turull ha rebut molts missatges de suport, d’ànims i de felicitat. Els seus seguidors i seguidores li han escrit notes en les quals comparteixen la seva alegria i la seva felicitat. Per fi, el Conseller torna a estar al costat de la seva família i els seus, dels quals no se n’hauria d’haver separat mai.

El mateix Turull, però, també va estar molt pendent del Preguntes Freqüents de TV3, on Quim Forn i Josep Rull hi intervenien com a convidats. Coincideix en destacar la seva qualitat política però també humana.

Instagram de Jordi Turull
Instagram de Jordi Turull

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings