Jordi Eroles emociona la xarxa amb aquestes fotos de quan era un nadó

Jordi Eroles ensenya la seva infantesa

Comparteix la notícia
Jordi Eroles a TV3

Jordi Eroles a TV3

Jordi Eroles ensenya la seva infantesa

Els periodistes de TV3 no només són valorats davant la càmera i amb el micròfon a la mà. Al final, per molts catalans, acaben sent de la família. El fet de veure sempre les mateixes cares i la simpatia i proximitat que transmeten fa que es produeixi un vincle afectiu especial i difícil de descriure. Per descomptat, Toni Cruanyes és el millor exemple però això també passa amb moltes altres cares com ara Jordi Eroles.

Com tants altres, Jordi Eroles és un amant de les xarxes socials i li agrada publicar imatges seves. Els seus seguidors i seguidores estan encantats i encantades que així ho faci. En una de les seves darreres publicacions, ha penjat unes fotos de quan era un nadó. Són imatges molt tendres que han aconseguit una gran quantitat d’agradaments i comparticions.

Jordi Eroles veu amb nostàlgia fotos amb els seus avis. A l’esquerra amb la seva àvia, a la dreta amb el seu avi. Els seus seguidors han deixat desenes de comentaris, felicitant-lo per ser un nadó tan bufó. Ara, Eroles té 52 anys, da manera que ha plogut molt des d’aleshores.

Fins i tot el seu “germanet” Oriol Eroles ha comentat la foto: “em vas plorar germanet”. Els usuaris de Twitter i Instgram ja esperen la propera remesa de fotografies nostàlgiques. De Jordi Eroles o de qualsevol altre periodista de TV3. Podria ser Carles Costa o Helena Garcia Melero.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings