Un cuñado anti-vacunes s’encara amb Jordi Basté i el periodista el destrossa a base de bé

La resposta de Jordi Basté el deixa estorat

Comparteix la notícia
Jordi Basté

Jordi Basté

La resposta de Jordi Basté el deixa estorat

Jordi Basté és un mestre del periodisme. És un as de la comunicació. Presenta el programa més escoltat de Catalunya, El Món a Rac1, a molta distància del seu segon competidor, Catalunya Ràdio. Basté s’ha guanyat l’admiració professional dels catalans, però també l’afecte personal. Transmet proximitat i simpatia i parlar clar quan cal parlar clar. Així ho ha fet amb un ‘cuñado’ antivacunes.

No només Miguel Bosé és un antivacunes. A xarxes socials s’ha bastit un important discurs contrari als aquests fàrmacs i a la seva inoculació. Jordi Basté explicava que ell, per edat, ja té les dues vacunes dins del seu cos. I evidentment parlava d’immunitat. Aquest és l’objectiu de les vacunes: aconseguir la immunitat col·lectiva perquè tothom faci vida normal i la roda de l’economia torni a funcionar.

Un tal ‘Perro Sin Correa’, que tenia ganes de gresca li va deixar un missatge: “Sr. Basté deixi de parlar d’inmunitzar (es diu immunitzar amb dos emes) quan parla de les vacunes o li presentaré una querella per difamació. ‘Está’ avisat”. La resposta de Basté és senzillament espectacular. O excelsa que diria ell.

“D’acord, però si la presenta espero que ho faci amb el seu nom i cogonoms i si es diu Marc o Lola Perro sin Correa li demano disculpes”. Patapam. Basté està fart de tots aquests usuaris que s’amaguen darrere un pseudònim i no parlen a cara descoberta.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Un cuñado anti-vacunes s’encara amb Jordi Basté i el periodista el destrossa a base de bé

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings