A Jordi Alba se li acaba el crèdit: Tot a punt perquè marxi a l’estiu

Jordi Alba a la corda fluixa

Comparteix la notícia
Jordi Alba

Jordi Alba

Jordi Alba a la corda fluixa

El rendiment d’alguns jugadors importants del FC Barcelona ha baixat els darrers anys. Algunes de les vaques sagrades com Sergio Busquets, Jordi Alba i Sergio Busquets no estan al rendiment que s’espera i esta perdent tot el crèdit. Un d’ells és el lateral esquerra. Té 33 anys i està cada dia més a prop del final de la seva carrera futbolística. Podria abandonar el club més aviat que tard.

Amb Bartomeu a la junta directiva, alguns jugadors es van aprofitar de la situació i van exigir contractes milionaris, amb primes extraordinàries. Jordi Alba va ser un d’ells. I ara n’estem patint les conseqüències. Un jugador que no està rendint al seu millor nivell (ni molt menys) i que costa un dineral en relació a la productivitat que ofereix.

És per això que el Barça se l’intentarà treure de sobre aquest estiu vinent. En primer lloc, aconseguint una venda a bon preu (que per l’edat i la qualitat no es pot demanarà molt) i que servirà per rebaixar la massa salarial d’una plantilla envellida i que cobra molts diners.

Busquets i Roberto estan en la mateixa situació. Jugadors que pel simple fet de ser de la Masia sembla que hagin de cobrar molt i estan perjudicant l’economia del club. Val més fer foc nou i que vinguin nous noms, lluny de les velles glòries i les vaques sagrades que sembla que han de continuar per ser qui són.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “A Jordi Alba se li acaba el crèdit: Tot a punt perquè marxi a l’estiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings