Joel Joan descobreix aquest local que menysprea el català a la seva carta

Joel Joan ens explica quin és el local de Gràcia que menyspera el català

Comparteix la notícia
L'Ajuntament de Badalona veta Joel Joan

Joel Joan

Joel Joan ens explica quin és el local de Gràcia que menyspera el català

L’actor i director de teatre ha explicat a través de xarxes socials quin és el restaurant del barri de Gràcia que menysprea el català a la seva carta. És un establiment de la Plaça del Sol que té la carta en castellà tot i estar situat a Barcelona, a Catalunya. Així ho ha fet saber a través del seu perfil de Twitter. Així, si algú dubta en anar-hi o no anar-hi, tindrà més arguments per prendre la seva decisió.

Alguns usuaris també li han comentat que la cosa no millora al seu portal web. La versió principal és en castellà i es pot posar en llengua catalana però l’opció està molt amagada i fa pinta de traducció automàtica, és a dir, mal traduïda, ja que no ha passat els filtres d’un professional. L’única cosa que està en el nostre idioma és el cartell de fora on s’apunten els noms de les reserves de la taula.

L’actor ha estat notícia aquests dies i no pas per la seva defensa de la nostra llengua o per algun espectacle de teatre. Un vídeo en el qual apareixia gaudint de les vacances es fa ver viral i quatre amargats i envejosos van considerar que l’excés d’eufòria no tocava. No ho pot definir millor aquesta tuitaire. Per això, l’actor ha fixat el seu missatge al seu perfil.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Joel Joan descobreix aquest local que menysprea el català a la seva carta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings