
Joan Roca del Celler
La filla de Joan Roca emociona les xarxes
Els germans Roca són un dels millors cuiners del món. O els millors. El Celler de Can Roca, situat a Girona, és un dels millors restaurants del món gràcies a en Joan, en Josep i en Jordi que han fet una feina excel·lent. És clar que tenien una bona mestra, la mare, la Montserrat Fontané.
La família ha passat un bon ensurt amb l’accident de la filla d’en Joan. Però al final tot ha sortit bé. Tot ha tornat a la normalitat.
Joan Roca ho ha explicat en una entrevista a La Vanguardia amb l’experta gastronòmica Cristina Jolonch. “Et truquen una tarda i la teva filla està camí de l’ hospital, ha patit un greu accident. El món s’enfonsa”.
La Marina Roca Payet s’ha pogut recuperar, ja és a casa. Els pronòstics no eren bons, però ho ha aconseguit. La Marina va passar 35 dies a cures intensives, dels quals 15 en coma, a l’hospital Josep Trueta de Girona. “El cop és molt dur i fa que et replantegis moltes coses.“
El xef Joan Roca ha tingut unes paraules d’agraïment cap al sistema sanitari. “Jo defensava que ens deixessin obrir i ara no és que em senti culpable, però m’adono que darrere dels restaurants hi ha un sistema de salut que treballa dia rere dia per sobre de les seves possibilitats“.
El seu tiet, el germà del seu pare, Jordi Roca, dels postres, ha penjat una imatge a xarxes socials que ha fet emocionar els catalans. Li ha preparat un dels seus postres perquè la seva neboda ho pugui gaudir.
Els usuaris de xarxes socials, en especial d’Instagram i Twitter, han celebrat aquesta notícia. Estan contents per la tornada a casa de la Marina i estan contents pels seus pares i la seva família.
El restaurant ho ha passat malament a conseqüència dels efectes de la pandèmia. Ara, sembla que tot torna a la normalitat. S’aixeca el confinament comarcal i cada dia hi ha més vacunats. Això sumat a la notícia de la filla, tot torna a funcionar als fogons de Can Roca.
Joan Roca