El nou límit salarial que imposarà Joan Laporta

Comparteix la notícia

El President Laporta pren mesures per arreglar l’herència Bartomeu

Retrobament entre Joan Laporta i Ronald Koeman

Retrobament entre Joan Laporta i Ronald Koeman

Comparteix la notícia

El President Laporta pren mesures per arreglar l’herència Bartomeu

Josep Maria Bartomeu passarà a la història com el pitjor president de la història. Fa pocs anys, aquest títol el tenia Joan Gaspart, però en poques dècades l’empresari hoteler ha estat superat. L’anterior Junta Directiva és la principal culpable de la situació actual del Barça. Compres cares, vendes barates, salaris desorbitats, variables encara més desorbitades… Una gestió vergonyosa i lamentable que ha enfonsat el club, tal com ha quedat demostrat amb el ‘Forensic’.

Joan Laporta va aterrar al club amb la voluntat d’arreglar el desastre. Esportivament, el club ha fitxat Xavi Hernàndez i s’estan prenent decisions dràstiques amb l’afer Dembélé, que segurament no es prendrien amb Bartomeu a la llotja. Ara, Laporta vol imposar un nou límit salarial que ajudarà a sanejar l’economia del club. El topall seran 10 milions d’euros nets. De manera que els jugadors que vulguin fitxar pel Barça ja saben quines són les condicions. La mesura ha estat molt aplaudida pels aficionats del Barça, que consideren que s’hauria d’haver aplicat molt abans.

Amb aquest gest, el President vol evitar que es tornin a repetir les bogeries que es feien a l’època de Josep Maria Bartomeu. És cert que algun equip pot oferir una quantitat més alta, però els jugadors que vulguin arribar al Barça ho han de fer compromesos amb el club i amb el projecte esportiu. El FC Barcelona necessita futbolistes compromesos i que estimin els colors i no homes rebels com Ousmane Dembélé.

Cal tenir en compte que els ingressos dels jugadors no es limiten només al sou. De manera que un sou ‘baix’ al Barça pot acabar suposant uns ingressos personals més elevats que rebent un sou ‘alt’ d’un altre equip. Pertànyer al FC Barcelona, aporta valor afegit als seus futbolistes, que poden aconseguir contractes personals amb empreses i fer-ne publicitat.

2 pensamientos sobre “El nou límit salarial que imposarà Joan Laporta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings