FOTO: Trollegen Joan Coscubiela de mala manera

Les xarxes se’n riuen del ‘no’ de Joan Coscubiela

Comparteix la notícia
Joan Coscubiela

Joan Coscubiela

Les xarxes se’n riuen del ‘no’ de Joan Coscubiela

Està retirat de la política activa. Després de passar pel món sindicalista, continuar a Iniciativa per Catalunya i acabar a l’invent de Catalunya Sí Que Es Pot, es dedica a fer piulades a Twitter i excursions per la muntanya. Els catalans mai oblidaran aquelles escenes al Parlament, durant els debats de les Lleis de Desconnexió.

Coscubiela semblava més de Ciudadanos o del PP que del seu propi partit. Igual que Jèssica Albiach, va exhibir un gran “no” al es càmeres, perquè tothom sabés que estava votant i que ningú tingués el mínim dubte. Altres dirigents del seu partit, en canvi, van demostrar la seva dignitat i van votar en secret, com tots els altres diputats i diputades.

Ara, a xarxes socials l’han humiliat de mala manera. Coscubiela camina tranquil·lament i mira el mòbil. Darrere seu, un jove porta un cartell ben gran amb un “no”. Ell camina i segeix endavant. La imatge és boníssima, amb un primer pla retirat a la dreta i el jove, a l’esquerra amb el mateix cartell del sindicalista.

La imatge s’ha fet viral a xarxes socials i ha obtingut el suport de l’independentisme. Amb polítics com aquest queda clar que l’esquerra espanyola està al mateix nivell que la dreta espanyola. Poden tenir moltes diferències, però s’uneixen quan cal defensar la Unidad.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings