[VÍDEO]: Joan Canadell destrossa VOX pel dèficit fiscal

Joan Canadell ha d’explicar a VOX què és el dèficit fiscal i quines conseqüències té per a Catalunya

Comparteix la notícia
Joan Canadell

Joan Canadell

Joan Canadell ha d’explicar a VOX què és el dèficit fiscal i quines conseqüències té per a Catalunya

El diputat de Junts per Catalunya Joan Canadell ha intervingut al Parlament i ha impartit una lliçó magistral sobre el dèficit fiscal que pateixen els catalans. Són diners que es paguen en impostos, que viatgen cap a Madrid però després no tornen a casa nostra. Tal com va dir el Conseller d’Economia, Jaume Giró, estem parlant d’una quantitat que ronda els 20.000 milions d’euros.

Canadell s’ha preguntat, retòricament, on van a parar aquests diners. Si VOX parla de despeses supèrflues a Catalunya (es refereix als ‘chiringuitos), l’expresident de la Cambra de Comerç els ha recordat que la monarquia espanyola sí que és una despesa supèrflua, doncs només el 18% dels catalans hi està d’acord i ens costa un dineral cada mes quan la seva funció és inútil.

També ha parlat de l’elevat cost que suposa la duplicitat dels cossos policials a Catalunya. A casa nostra ja tenim els Mossos d’Esquadra, doncs no s’entén perquè hem de tenir Guardia Civil i Policia Nacional. Uns diners que ens estalviaríem. El mateix passa amb la ‘Nasa espanyola’. Resulta que els espanyols feien befa del projecte de Jordi Puigneró, quan han creat un nou projecte semblant. “Podrien haver aprofitat el nostre i millorar-lo”, ha reflexionat.

Un discurs que haurien de sentir els votants de VOX a Catalunya que demostren cada dia que allò d'”antes roja que rota”. Els és igual pagar més impostos i saber que aquests impostos van repartits per tota Espanya. Volen una Catalunya espanyola i amb les seves polítiques ultres.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings