[VÍDEO]: Joan Canadell ho peta arribant així al Parlament

La imatge de Joan Canadell arribant al Parlament es fa viral

Comparteix la notícia
Joan Canadell arriba al Parlament

Joan Canadell arriba al Parlament

La imatge de Joan Canadell arribant al Parlament es fa viral

Joan Canadell és diputat al Parlament. Amb Pere Aragonès investit President i la legislatura començada, els diferents parlamentaris es posen a treballar i entren a la Càmera catalana.

L’entrada de l’ex president de la càmera de comerç de Barcelona va ser triomfal i el vídeo s’ha fet viral. Primer entrava el seu company de partit, Salvador Vergés i ell va entrar al darrere.

Canadell va entrar al Parlament utilitzant un vehicle elèctric, ecològic i d’una sola roda. Ha entrat per la porta davant l’Estació de França i no ho ha fet amb cotxe oficial ni particular sinó amb una e wheel. Amb 53 anys és un amant de l’esport i s’esforça per preservar el medi ambient.

La cartera d’Acció Climàtica ha quedat en mans d’ERC. Això no vol dir que Canadell i altres diputats independentistes del Parlament no tinguin consciència verda. I ha quedat demostrat.

La imatge s’ha fet viral a xarxes socials. Molts usuaris han aplaudit aquest gest a favor del medi ambient i més tenint en compte que també és propietari de l’empresa Petrolis Independents. Això vol dir que, a més d’omplir dipòsits dels catalans i les catalanes i crear llocs de treball, compagina el món empresarial amb la consciència verda.

Els usuaris també han valorat la facilitat o la dificultat d’aquest mitjà de transport. Alguns, amb un to d’humor han destacat que: “jo provo això i m’estampo” o “jo ho he provat i és molt difícil”.

També s’han vist piulades d’espanyolistes criticant aquest gest de Canadell i considerant que només buscava la fotografia i que és una actuació de cara a la galeria. Hi ha opinions per tots els gustos, però Canadell continuarà fent la seva. I molt ben fet que farà.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “[VÍDEO]: Joan Canadell ho peta arribant així al Parlament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings