Forta batussa entre Javier Tebas i Eduardo Inda

Baralla de galls amb Javier Tebas i el director d’Ok Diario com a protagonistes

Comparteix la notícia
Javier Tebas

Javier Tebas

Baralla de galls amb Javier Tebas i el director d’Ok Diario com a protagonistes

Guerra oberta entre el president de la Liga, Javier Tebas i el director d’Ok Diario, Eduardo Inda. A ningú se li escapa que ambdós són madridistes i espanyolistes, de manera que tenen interessos comuns. Ambdues parts volen que el Real Madrid i la Roja guanyin sempre i que el FC Barcelona i Catalunya, quan disputa els seus partits de costellada, perdin els seus partits.

Tot i això, tenen les seves diferències. Eduardo Inda fa de periodista i presumeix de tenir les seves pròpies fonts, no sempre fiables, ja que molt sovint s’acaba equivocant. Així li ho ha recordat Tebas, que ha publicat una dura piulada amb la qual li clava un mastegot increïble al periodista sobre els ingressos que han rebut els clubs procedents de les televisions.

Inda assegurava que els clubs “no cobrarien de la televisió més de 800 milions”. Tebas li ha recordat que aquesta xifra ha pujat fins als 990 milions d’euros i s’ha encarat amb ell. “Falles més que una escopeta de fira”. I ha acabat amb un dur desqualificatiu: “ignorant”. També l’ha titllat de “portacoz” i de “coaccionador”. L’espectacle està servit a la caverna mediàtica espanyola.

La batussa entre aquets dos galls s’ha fet viral a xarxes socials i molts usuaris de Twitter i Instagram, seguidors d’un o de l’altre, han comentat les diferències. Sigui com sigui, picabaralles com aquestes formen part de l’espectacle mediàtic del món del futbol que, en moltes ocasions, no s’allunya tant de l’espectacle que ofereix Telecinco amb els seus programes tipus Sálvame. Tots dos busquen notorietat i presència a xarxes socials. Tebas vol recuperar una imatge perduda i una mala relació amb la majoria de presidents de clubs de futbol. Inda vol més lectors pel seu diari digital.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings