Jugada bruta de Tebas contra Laporta: Perill imminent

Comparteix la notícia

Javier Tebas continua posant problemes

Javier Tebas vol vetar el fitxatge d'Erling Haaland pel FC Barcelona

Javier Tebas vol vetar el fitxatge d'Erling Haaland pel FC Barcelona

Comparteix la notícia

Javier Tebas continua posant problemes

El president de la Liga Javier Tebas continua la seva croada personal contra el president del FC Barcelona. És coneguda, pública i notòria la seva enemistat, igual que amb Florentino Pérez. La relació mai ha estat bona, però aquesta animadversió es va accentuar quan Reial Madrid i Barça van apostar fort pel projecte europeu de la Súper Lliga i aquest s’hi va oposar frontalment.

El límit salarial imposat per la Liga va provocar un altre xoc frontal entre Laporta i Tebas i va acabar amb la sortida de Leo Messi. El fitxatge de Xavi Hernàndez com a entrenador del primer equip masculí de futbol serà analitzat amb lupa, ja que des de la Liga volen estar segurs que s’està complint el límit salarial i també volen comprovar com el Barça comptabilitza els cinc milions del traspàs, dels quals l’entrenador n’ha pagat la meitat.

Ara, Tebas assenyala de nou la Junta de Joan Laporta, que considera que les pèrdues de l’exercici anteriors són totalment imputables la Junta Directiva sortint, és a dir, la de Josep Maria Bartomeu i que l’arribada del nou President a meitat de temporada no va influir negativament en el resultat comptable i, per tant, aquestes pèrdues no es poden imputar a aquesta gestió.

La Liga ho té clar i diu que hi ha decisions de Laporta que han afectat aquests comptes i, per tant, s’han de repercutir en els avals que va oferir Laporta per tal d’esmenar aquests errors. El cas no queda gens clar i hi ha moltes interpretacions jurídiques. No es descarta que s’hagi de solucionar per la via de la justícia.

2 pensamientos sobre “Jugada bruta de Tebas contra Laporta: Perill imminent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings